Hlemýždi v prejtu
50 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 80gramůŠalotka
- 250gramůPrejt
- 500gramůRajčata
- 150gramůHlemýždi
- 2stroužkyČesnek
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, šalotku a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
- 2Osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme prejt a rozdrcená rajčata.
- 3povaříme 5 minut, osolíme, opepříme dle chuti.
- 4Přidáme hlemýždě a přiklopené vaříme 30 minut.
- 5Dochutíme dle potřeby a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.