Hlíva dušená na zelenině

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou hlívu nakrájíme na širší nudličky, mrkev, celer, petržel nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    V hrnci roztavíme máslo, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme zeleninu, hlívu, orestujeme, zalijeme troškou vody, přidáme kostku masoxu, okořeníme bobkovým listem, novým kořením, tymiánem, osolíme a opepříme. Podusíme 20 minut, dolijeme vodu, přidáme ocet, zahustíme instantní jíškou a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.