Hlíva na bazalce

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
344 mg
Cukr
130 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlívu očistíme a otřeme vlhkým ubrouskem, česnek prolisujeme, bazalku posekáme na jemno.
  • 2
    Do misky nalijeme olej, přilijeme bílé víno, osolíme, opepříme, přidáme bazalku a česnek. Důkladně promícháme. Vložíme nyní hlívu, v olejové marinádě ji promícháme, necháme pár minut uležet.
  • 3
    Hlívu dáme do alobalové grilovací misky, položíme na gril a za občasného obracení grilujeme zvolna 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.