Hlíva na bazalce
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
344 mg
Cukr
130 mg
Postup přípravy
- 1Hlívu očistíme a otřeme vlhkým ubrouskem, česnek prolisujeme, bazalku posekáme na jemno.
- 2Do misky nalijeme olej, přilijeme bílé víno, osolíme, opepříme, přidáme bazalku a česnek. Důkladně promícháme. Vložíme nyní hlívu, v olejové marinádě ji promícháme, necháme pár minut uležet.
- 3Hlívu dáme do alobalové grilovací misky, položíme na gril a za občasného obracení grilujeme zvolna 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.