Hlíva ústřičná s česnekovým máslem
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
27 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
144 mg
Cukr
311 mg
Postup přípravy
- 1Houby očistíme, krátce opláchneme a osušíme. (Větší houby rozkrájíme na plátky). Potřeme je citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
- 2Rozehřejeme máslo, ale nazahříváme ho dlouho, přidáme oloupaný, nahrubo nasekaný česnek utřený se solí a promícháme. Směsí potřeme houby, vložíme je na gril a zvolna opečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 7. 1. 2017
Hlíva ústřičná s česnekovým máslem
Velmi dobré ochucení hlívy, česnekové máslo jí prospělo a výsledek bych chutný a křupavý. Děkuji za recept, určitě ještě zopakuju.