Hlíva ústřičná s česnekovým máslem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
27 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
144 mg
Cukr
311 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby očistíme, krátce opláchneme a osušíme. (Větší houby rozkrájíme na plátky). Potřeme je citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Rozehřejeme máslo, ale nazahříváme ho dlouho, přidáme oloupaný, nahrubo nasekaný česnek utřený se solí a promícháme. Směsí potřeme houby, vložíme je na gril a zvolna opečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 7. 1. 2017
Hlíva ústřičná s česnekovým máslem
Velmi dobré ochucení hlívy, česnekové máslo jí prospělo a výsledek bych chutný a křupavý. Děkuji za recept, určitě ještě zopakuju.