Hnědá rýže se skořicí
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaSkořice celá
- 1špetkaSůl
- 1hrnekVývar zeleninový
- 200gramůRýže loupaná
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 0,25lžičkaKardamom
- 0,25lžičkaBadyán
- 0,5lžičkaHřebíček
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
845 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
40 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme dvě lžíce másla a opražíme na něm rýži. Jakmile zesklovatí, zalejeme vývarem, ochutíme solí a dusíme.
- 2Cibuli nakrájíme a na zbytku rozpáleného másla osmahneme. Společně se vším kořením vmícháme do rýže a dodusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.