Holandský matjesový koktejl
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyBrambory
- 2lžíceMajonéza
- 2lžíceJogurt nízkotučný
- 2lžíceZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 2lžíceDžus ananasový
- 1lžičkaOcet vinný
- 4kusyMatjesy - filet
- 1kusJablka
- 0,5lžičkaKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
27 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Brambory ve slupce uvaříme do měkka. Smícháme majonézu, jogurt, smetanu, sůl, pepř, kari, ananasovou šťávu a estragonový ocet.
- 2Matjesové řezy, oloupaná jablka, brambory a cibuli nakrájíme na kostičky, smícháme s připravenou majonézou a necháme 30 minut v lednici.
- 3Podáváme ve skleněných miskách s pečivem.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.