Holandský matjesový koktejl

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
27 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory ve slupce uvaříme do měkka. Smícháme majonézu, jogurt, smetanu, sůl, pepř, kari, ananasovou šťávu a estragonový ocet.
  • 2
    Matjesové řezy, oloupaná jablka, brambory a cibuli nakrájíme na kostičky, smícháme s připravenou majonézou a necháme 30 minut v lednici.
  • 3
    Podáváme ve skleněných miskách s pečivem.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.