Holoubata dušená na brandy

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
48 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Holoubata omyjeme, osušíme, rozpůlíme, potřeme je solí a pepřem.
  • 2
    Rozpustíme v hrnci máslo, orestujeme holoubata a přelijeme brandy. Přidáme polovinu vývaru, povaříme 30 minut, před dovařením přisypeme k holoubatům nakrájenou cibuli s nasekanou petrželkou. Osmahneme a dolijeme zbytek vývaru.
  • 3
    Dušená holoubata přeneseme na servírovací tác a uchováme v teple.
  • 4
    Výpek z kastrolu použijeme jako omáčku, maso jí přelijeme.
  • 5
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.