Holoubata kořeněná

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
36 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
824 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Holoubata vykostíme jako kuře, maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, posypeme špetkou chilli koření, špetkou tymiánu, estragonu, mletým zázvorem a lžičkou bazalky. Nakonec lehce posypeme strouhankou.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme větší množství másla, přidáme bobkový list, kuličky nového koření, přidáme okořeněné maso, pozvolna smažíme do změknutí. Maso vyndáme, do pánve s máslem nasypeme kroužky cibule a orestujeme.
  • 3
    Maso rozdělíme na porce, upravíme na talíře, ozdobíme kroužky smažené cibule a podáváme s chlebem. Pikantní omáčku podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.