Holoubata na houbách
50 min.
Ingredience
- 4kusyHoloubata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůMáslo čerstvé
- 300gramůHouby čerstvé
- 1hrstPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Holoubata oškubeme, vykucháme, omyjeme a rozpůlíme.
- 2Potřeme je solí a vložíme do kastrolu na rozpuštěné máslo. Maso posypeme nakrájenými houbami, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme na mírném ohni asi 30 minut doměkka.
- 3Půlky holoubat upravíme na mísu, houby smícháme s nasekanou petrželkou a obložíme jimi holoubata.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.