Holoubata na houbách

50 min.
Rakousko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Holoubata oškubeme, vykucháme, omyjeme a rozpůlíme.
  • 2
    Potřeme je solí a vložíme do kastrolu na rozpuštěné máslo. Maso posypeme nakrájenými houbami, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme na mírném ohni asi 30 minut doměkka.
  • 3
    Půlky holoubat upravíme na mísu, houby smícháme s nasekanou petrželkou a obložíme jimi holoubata.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.