Holoubata nadívaná kuřecím masem

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
730 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
38 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Holoubata omyjeme, osolíme, opepříme a pomažeme máslem. Kuřecí maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku navlhčenou v mléce, sůl, pepř, posekanou petrželku, nadrobno nakrájenou cibuli, dobře promícháme a touto směsí holoubata naplníme. Vložíme holoubata do pekáčku se dvěma lžícemi másla, podlijeme trochou vývaru a dáme péct. Pečeme asi hodinu, v průběhu pečení kontrolujeme podlití, aby se máslo nespálilo.
  • 2
    Hotová holoubata rozřízneme podélně i s nádivkou, rozdělíme na talíře a přelijeme trochou výpeku. Jako příloha je vhodná bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.