Holoubata nadívaná, pečená

0 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1657 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
115 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
424 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme holoubata, housku pokropíme vodou, vymačkáme a smícháme s nakrájenou slaninou, vejci, petrželkou, solí, pepřem a muškátovým květem.
  • 2
    Naplníme holoubata, zašijeme, přelijeme rozehřátým máslem a dáme do vymazaného pekáče.
  • 3
    Zbylou nádivku dáme na pekáč. Pečeme 30 minut při 220 stupních přiklopené poklicí. Během pečení podléváme vypečenou šťávou a teplou vodou.
  • 4
    Před dopečením poklici sundáme a dozlatova upečeme.
  • 5
    Odstraníme nitě, šťávu zaprášíme malým množstvím mouky, zředíme a povaříme s vodou.
  • 6
    Podáváme s brambory nebo rýží s různými salátem či kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.