Holoubata s husími játry

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
805 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
41 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Holoubata podélně rozřízneme, ochutíme solí, pepřem, cibuli nakrájíme na kolečka, karotku také na kolečka, papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na proužky. Husí játra pokrájíme na širší nudličky.
  • 2
    V pekáčku rozehřejeme máslo a olej, přisypeme zeleninu a játra, orestujeme, posypeme mletou paprikou, přidáme půlky holoubat, podlijeme vývarem a dáme péct. Celková doba pečení bude asi 60 minut. Po půl hodině pečení necháme vysmahnout tekutinu na tuk, zaprášíme trochou mouky, znovu podlijeme vodou a dopečeme.
  • 3
    Jako příloha je vhodná dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.