Holubí kotlety smažené

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
41 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
715 mg
Cukr
981 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Budeme potřebovat dvě holoubata, která rozčtvrtíme, částečně vykostíme, necháme jen konce kostí u stehen a křídel. Takto připravené kotlety ochutíme solí, pepřem, obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a nakonec obalíme ve strouhance. Ideální strouhanka je z bílého pečiva.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo a kotletky v něm usmažíme dozlatova.
  • 3
    Na jednu porci podáváme vždy dvě kotletky, krajíc chleba a zvlášť servírujeme pikantní omáčku jako je tatarská, cikánská, ďábelská a podobně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.