Holubí maso s žampiony

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
35 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Budeme potřebovat dvě holoubata, která vykostíme, maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, žampiony na plátky, pažitku posekáme.
  • 2
    V pánvi rozpustíme máslo, přisypeme maso, posypeme solí, pepřem, špetkou kmínu a orestujeme. Přidáme cibuli, žampiony, promícháme, zasypeme lžičkou mleté papriky, podlijeme vývarem, vsypeme pažitku a dusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří.
  • 3
    Masovou směs upravíme na talíře a jako příloha je vhodná bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.