Holubí maso s žampiony
55 min.

Ingredience
- 1000gramůHoloubata
- 60gramůCibule
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 50gramůMáslo čerstvé
- 10gramůSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1špetkaKmín drcený
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 400gramůBramborová kaše
- 300mililitrůVývar drůbeží
- 5gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
35 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Budeme potřebovat dvě holoubata, která vykostíme, maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, žampiony na plátky, pažitku posekáme.
- 2V pánvi rozpustíme máslo, přisypeme maso, posypeme solí, pepřem, špetkou kmínu a orestujeme. Přidáme cibuli, žampiony, promícháme, zasypeme lžičkou mleté papriky, podlijeme vývarem, vsypeme pažitku a dusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří.
- 3Masovou směs upravíme na talíře a jako příloha je vhodná bramborová kaše.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.