Holubi s rizotem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
963 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
13 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané holuby rozpůlíme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do hrnce na rozehřátý olej a zvolna smažíme ze všech stran dozlatova. Podlijeme vínem, vývarem, zakryjeme pokličkou a dusíme doměkka.
  • 2
    Papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na nudličky, hrášek a rajčata scedíme, rajčata trochu pokrájíme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli s paprikami, orestujeme, přidáme dušenou rýži, prohřejeme, vmícháme rajčata, hrášek, promícháme, krátce podusíme a odstavíme.
  • 3
    Na talíře upravíme porce holubů, doplníme rizotem, přelijeme vydušenou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.