Hoppel-poppel

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
32 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme ve velké pánvi a osmahneme na ní oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme oloupané, na plátky nakrájené brambory, za občasného zamíchání je opečeme dozlatova. Nakonec přidáme na kostičky nakrájené uzené maso. Vše zalijeme vejci rozkvedlanými se solí, pepřem a nakrájenou pažitkou. Za občasného míchání necháme vejce zhoustnout.
  • 2
    Hotový pokrm upravíme na talíře a posypeme nakrájenou pažitkou.
  • 3
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.