Hoppel-poppel
35 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 800gramůBrambory vařené ve slupce
- 80gramůSlanina vepřová
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6kusůVejce slepičí
- 10gramůPažitka
- 100gramůUzené maso vařené
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
32 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme ve velké pánvi a osmahneme na ní oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme oloupané, na plátky nakrájené brambory, za občasného zamíchání je opečeme dozlatova. Nakonec přidáme na kostičky nakrájené uzené maso. Vše zalijeme vejci rozkvedlanými se solí, pepřem a nakrájenou pažitkou. Za občasného míchání necháme vejce zhoustnout.
- 2Hotový pokrm upravíme na talíře a posypeme nakrájenou pažitkou.
- 3Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.