Hořčičná omáčka ke karbanátkům
15 min.
Ingredience
- 120mililitrůVývar z hovězích kostí
- 130gramůSmetana 12% (konzumní)
- 30gramůŠťáva karotková
- 60gramůJíška instantní
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 40gramůHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
561 mg
Cukr
293 mg
Postup přípravy
- 1Karotkovou šťávu rozpustíme ve vývaru smíchaném se smetanou a necháme ji přejít varem. Omáčku zahustíme jíškou a dochutíme hořčicí, solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.