Hořčičná omáčka s mangem
30 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyMango
- 125mililitrůVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř cayenský
- 3lžíceHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Nejprve oloupeme mango, odstraníme pecky, dužinu nakrájíme na kostičky a asi 10min podusíme na bílém víně.
- 2Po vychladnutí rozmixujeme, přidáme hořčici, základní světlou omáčku a promícháme. Dochutíme solí a pepřem.
- 3Omáčka je vhodná k masu, zejména k drůbeži nebo studené pečeni.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.