Hořčičná omáčka z vývaru
10 min.
Ingredience
- 250mililitrůVývar zeleninový
- 1lžíceHořčice
- 1lžičkaPasta Sambal Oelek
- 3lžíceOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 5lžicOlej olivový
- 1lžíceKerblík
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
20 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 mg
Postup přípravy
- 1Nejdříve zahřejeme vývar, když je horký přimícháme hořčici, ocet, sambal oelek, sůl a olej. Odstavíme a necháme vychladnout.
- 2Nakonec do studené omáčky přimícháme nasekaný kerblík.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.