Hořčico-estragonová omáčka
25 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 60gramůEstragon
- 5gramůSůl
- 20gramůPepř černý mletý
- 100mililitrůOcet malinový
- 100gramůHořčice
- 80mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
26 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
523 mg
Postup přípravy
- 1Do mixéru dáme vejce, citronovou šťávu, ocet, hořčici a olej, chvíli mixujeme. Přidáme jemně nasekaný estragon, ochutíme solí a pepřem.
- 2Vzhled a chuť omáčky můžeme změnit tím, že do ní před podáváním přimícháme 2-3 oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.