Hořčicová omáčka ke grilovanému masu

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
298 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme olej, ocet, přidáme kremžskou hořčici, hnědý cukr, posekanou petrželku, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Chvíli necháme odležet, aby se rozpustil cukr, poté znovu promícháme. Před podáváním necháme v lednici vychladit. Tuto omáčku používáme k přímé konzumaci s grilovaným masem nebo ji můžeme použít k marinování masa před grilováním. Maso potřené touto marinádou však musíme nechat chvíli odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.