Hořčicová omáčka studená
10 min.
Ingredience
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
- 2lžičkyHořčice
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
31 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Žloutky z natvrdo uvařených vajec prolisujeme, smícháme s hořčicí, osolíme, osladíme a přidáme jemně nasekanou petrželku.
- 2Potom do omáčky postupně přidáváme olej a citronovou šťávu (nebo ocet).
- 3Podáváme ke studenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.