Horký broskvový salát s masem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na nudličky nakrájíme krůtí maso, osolíme a opepříme. Zaprášíme solamylem a osmahneme na olivovém oleji.
  • 2
    Přidáme nakrájené broskve na plátky a promícháme. Přidáme cukr, balzamikový ocet a vymačkanou pomerančovou šťávu.
  • 3
    Na druhé pánvi nasucho osmahneme slunečnicová semínka.
  • 4
    Rozdělíme salát na čtyři díly na talířky vyložené opraným polníčkem.
  • 5
    Posypeme slunečnicovými semínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.