Horký broskvový salát s masem
45 min.
Ingredience
- 1lžičkaBalsamico ocet
- 1lžičkaCukr krupice
- 400gramůKrůtí maso
- 200gramůKompot broskvový
- 400gramůSalát Polníček
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSolamyl
- 0,5kusPomeranče
- 50gramůSlunečnice - semena
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na nudličky nakrájíme krůtí maso, osolíme a opepříme. Zaprášíme solamylem a osmahneme na olivovém oleji.
- 2Přidáme nakrájené broskve na plátky a promícháme. Přidáme cukr, balzamikový ocet a vymačkanou pomerančovou šťávu.
- 3Na druhé pánvi nasucho osmahneme slunečnicová semínka.
- 4Rozdělíme salát na čtyři díly na talířky vyložené opraným polníčkem.
- 5Posypeme slunečnicovými semínky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.