Horký Hermelín s česnekovou majonézou
30 min.
Ingredience
- 200gramůMajonéza
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 4stroužkyČesnek
- 480gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
729 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
67 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
611 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hermelín prohřejeme pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě.
- 2Majonézu ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem.
- 3Horký Hermelín přelijeme připravenou majonézou a obložíme čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 19. 11. 2016
Horký Hermelín s česnekovou majonézou
Hermelín byl dobrý. Rychlá a jednoduchá chuťovka, kterou si určitě ještě udělám. Kombinace citron, česnek super. Díky za tip