Horký Hermelín s česnekovou majonézou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
729 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
67 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
611 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hermelín prohřejeme pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě.
  • 2
    Majonézu ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem.
  • 3
    Horký Hermelín přelijeme připravenou majonézou a obložíme čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 19. 11. 2016
Horký Hermelín s česnekovou majonézou
Hermelín byl dobrý. Rychlá a jednoduchá chuťovka, kterou si určitě ještě udělám. Kombinace citron, česnek super. Díky za tip