Hot dogy se salsou rossa

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
66 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme salsu. Kapie rozkrojíme na půlky, zbavíme jader a potřeme olejem. Grilujeme z obou stran, až jjsou dokonale propečené.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme prolisovaný česnek a pár minut osmahneme. Přidáme rajčata, cayenský pepř, 15 minut necháme dusit. Přidáme kapie, ocet, sůl a pepř, ještě 5 minut povaříme, nakonec rozmixujeme do hladka.
  • 3
    Klobásy obalíme slaninou a spíchneme párátkem, rozkrojíme na čtyři kusy, na špízové jehly nabodneme střídavě s kolečky cibule. Grilujeme za stálého otáčení, dokud nejsou propečené. Podáváme s hotovou salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.