Houbami plněné ravioli

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1244 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
131 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme v pánvi máslo, osmahneme pokrájený pórek a rozetřený česnek, přidáme nasekaný celer, nasekané žampiony a smažíme 5 minut. Ztlumíme oheň a vmícháme rozšlehaná vejce a strouhaný parmezán, sůl a pepř.
  • 2
    Přeložíme listy těsta a každý rozřízneme na devět čtverců.
  • 3
    Doprostřed dáme trochu náplně a okraje potřeme máslem. Navrch položíme druhý čtverec a okraje spojíme, aby vznikl balíček.
  • 4
    Rozpálíme olej na 180 stupňů. Ravioli smažíme, až zezlátnou.
  • 5
    Poté je necháme okapat a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.