Houbami plněné ravioli
40 min.
Ingredience
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 2stroužkyČesnek
- 1kusPórek
- 2kusyCeler řapíkatý
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceSýr Parmezán
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 4plátkyTažené těsto
- 3lžíceTuk
- 1hrnekOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1244 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
131 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme v pánvi máslo, osmahneme pokrájený pórek a rozetřený česnek, přidáme nasekaný celer, nasekané žampiony a smažíme 5 minut. Ztlumíme oheň a vmícháme rozšlehaná vejce a strouhaný parmezán, sůl a pepř.
- 2Přeložíme listy těsta a každý rozřízneme na devět čtverců.
- 3Doprostřed dáme trochu náplně a okraje potřeme máslem. Navrch položíme druhý čtverec a okraje spojíme, aby vznikl balíček.
- 4Rozpálíme olej na 180 stupňů. Ravioli smažíme, až zezlátnou.
- 5Poté je necháme okapat a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.