Houbová nádivka s pivem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
6 g
Cukr
647 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme a namočíme do piva, petrželovou nať nasekáme.
  • 2
    Houby nakrájíme a dusíme na másle, osolíme a opepříme. Zchladlé houby v míse smícháme s vymačkanými rohlíky, rozmíchanými žloutky a petrželovou natí. Do hotové nádivky vmícháme pevný sníh z bílků.
  • 3
    Nádivku pečeme ve formě vymazané máslem a vysypané strouhankou v předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.