Houbová omáčka minutka

33 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, houby pokrájíme a udusíme doměkka.
  • 2
    V rendlíku zpěníme na oleji cibuli, přimícháme koření, přilijeme vývar, promícháme a zhruba pět minut povaříme. Poté zašleháme smetanu, v které jsme umíchali mouku, přidáme sůl a opět asi pět minut mírně povaříme.
  • 3
    Do jiného rendlíku omáčku přecedíme, přimícháme okapané houby, ocet a necháme přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.