Houbová omáčka s anglickou slaninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
922 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibulku se slaninou. Směs cibule, slaniny a másla promícháme s nakrájenými liškami. Poté zalijeme červeným vínem a zvěřinovým vývarem, přivedeme k varu a pod pokličkou dusíme.
  • 2
    Jakmile omáčka mírně zhoustne, přimícháme k ní petrželku a základní hnědou omáčku. Vše dochutíme likérem, solí, pepřem a chilli kořením.
  • 3
    Hotovou omáčku podáváme ke zvěřině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.