Houbová polévka s tymiánem

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno nasekanou cibuli a 1 stroužek utřeného česneku a zpěníme. Přidáme na plátky nakrájené žampiony, cca 10 minut zvolna smažíme.
  • 2
    Přidáme vývar, suché bílé víno, lžičku rozemnutého tymiánu, majoránku, sůl a pepř dle chuti. Vaříme zvolna 10 minut.
  • 3
    Polévku servírujeme horkou, posypanou trochou tymiánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.