Houboví taliáni
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyVejce slepičí
- 800gramůHouby čerstvé
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2lžičkyKoření klobásové
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaSůl
- 4stroužkyČesnek
- 8kusůVepřová střeva tenká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceSádlo škvařené
- 400gramůSlanina vepřová
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
73 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Umeleme polovinu hub, druhou pokrájíme a umeleme s 3 vejci natvrdo.
- 2Zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli na sádle, přidáme kostičky slaniny a osmahneme. Přisypeme mouku a znovu osmahneme.
- 3Přidáme k houbové směsi, okořeníme, přidáme utřený česnek, syrové vajíčko a osolíme.
- 4Promícháme a plníme do vepřových střívek.
- 5Taliány 15 minut vaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.