Houboví taliáni

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
73 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umeleme polovinu hub, druhou pokrájíme a umeleme s 3 vejci natvrdo.
  • 2
    Zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli na sádle, přidáme kostičky slaniny a osmahneme. Přisypeme mouku a znovu osmahneme.
  • 3
    Přidáme k houbové směsi, okořeníme, přidáme utřený česnek, syrové vajíčko a osolíme.
  • 4
    Promícháme a plníme do vepřových střívek.
  • 5
    Taliány 15 minut vaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.