Houbový bigos

70 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
4 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí překrájíme, očištěné houby nakrájíme na kousky. Vše vložíme do hrnce a mírně podlijeme vodou. Přidáme nasucho osmahnutou hladkou mouku, očištěnou, nakrájenou petržel a na oleji osmahnutou, oloupanou a nasekanou cibuli s kečupem. Zvolna dusíme pod pokličkou.
  • 2
    Asi 20 minut před koncem dušení přidáme bobkový list, sůl a pepř.
  • 3
    Bigos podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.