Houbový pilaf

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
997 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
46 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme olej a nadrobno nakrájený celer a cibuli smažíme dvě minuty. Následně přidáme na plátky nakrájené houby a smažíme další tři minuty.
  • 2
    Obsah pánve dáme do velkého hrnce a zalijeme vývarem. Začneme vařit a postupně přidáváme rýži, fazole a klobásu. Pět minut vaříme a dochutíme kořením dle chuti.
  • 3
    Po dalších pěti minutách hrnec přeneseme do trouby a pokrm pečeme 20 minut na 190°C. Pokud je již rýže měkká, rozdělíme pilaf do talířů, ozdobíme petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.