Houbový salát s klobásou a fazolkami

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
41 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole povaříme 8 minut v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a stáhneme z nich tuhou slupku. Pokrájenou klobásu na oleji 3 minuty osmahneme. Obsah pánve přelijeme i s olejem k fazolím. Směs promícháme a nechá vychladnout.
  • 2
    Pažitku (množství určíme dle vlastní chuti) nasekáme a se solí a pepřem ji vmícháme k fazolím. Houby chvilku podusíme a přidáme také k fazolím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.