Houbový salát s klobásou a fazolkami
35 min.
Ingredience
- 250gramůFazole bílé
- 80mililitrůOlej olivový
- 250gramůHouby čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 200gramůKlobása Dunajská
- 1kusPažitka
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
41 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Fazole povaříme 8 minut v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a stáhneme z nich tuhou slupku. Pokrájenou klobásu na oleji 3 minuty osmahneme. Obsah pánve přelijeme i s olejem k fazolím. Směs promícháme a nechá vychladnout.
- 2Pažitku (množství určíme dle vlastní chuti) nasekáme a se solí a pepřem ji vmícháme k fazolím. Houby chvilku podusíme a přidáme také k fazolím.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.