Houby s jablečným přelivem
90 min.
Ingredience
- 350gramůHouby čerstvé
- 60mililitrůOlej olivový extra panenský
- 40mililitrůŠťáva jablečná 100%
- 60mililitrůOcet vinný
- 2lžičkyHořčice Dijonská
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaPažitka
- 1lžičkaBazalka
- 1lžičkaPetržel kudrnka
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
72 mg
Postup přípravy
- 1Ve vhodné nádobě našleháme vidličkou olej, neslazenou jablečnou šťávu, ocet, hořčici, lisovaný česnek, posekanou pažitku, bazalku, petrželku, mletý pepř. Takto připravenou směs důkladně vmícháme houbové směsky, kterou jsme nakrájeli na silnější plátky. Překryjeme alobalem a vložíme na cca 2 hodiny do chladničky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.