Houby s květákem a vejci

80 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný, na růžičky rozebraný květák uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, vyjmeme a po okapání nahrubo nasekáme.
  • 2
    V kastrole na másle podusíme očištěné, na kousky nakrájené houby. Přidáme květák a zlehka promícháme.
  • 3
    Směs vložíme do tukem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy. Zalijeme vejci rozšlehanými se solí a pepřem.
  • 4
    Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.