Houby s mangoldem

25 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mangoldu vyřízneme bílé střední žíly a zbytek nakrájíme nahrubo. Směs hub (portobello, šítake, bílé žampiony) nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej a máslo a při vysokém žáru opražíme nadrobno nasekanou šalotku a minutu restujeme doměkka.
  • 3
    Přidáme mangold, sůl a pepř a za stálého míchání restujeme asi 7 minut. Přidáme houby a restujeme asi 3 minuty. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.