Houby s telecím brzlíkem

75 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce se studenou vodou dáme telecí brzlík. Přidáme nakrájenou mrkev, celer, petržel, cibuli, bobkový list, kuličky nového koření, pepř celý, sůl a přivedeme vše k varu. Stáhneme plamen a necháme prochladit.
  • 2
    Odblaníme brzlík, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji.
  • 3
    Nakrájíme na kousky hříbky, pokapeme citronem a posypeme petrželí.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.