Houskové bramborové knedlíky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polovinu brambor uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Starší rohlíky nakrájíme na kostičky. Syrové brambory oloupeme. Opláchnutou petrželovou nať najemno nasekáme.
  • 2
    Do mísy najemno nastrouháme vařené i syrové brambory, rozšlehané vejce, sůl, petrželku, burisony a mouku s kypřicím práškem. Vypracujeme těsto, z něj tvarujeme koule o velikosti zhruba tenisáku a ve vroucí osolené vodě vaříme 10 – 12 minut. Během vaření knedlíky otáčíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.