Hovězí biftečky s červenou cibulí

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
391 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso umeleme a promícháme se solí, pepřem, vejcem a 100 ml vody. Ze vzniklé hladké hmoty tvarujeme navlhčenýma rukama malé kulaté bifteky a zprudka je opečeme na oleji.
  • 2
    Na másle podusíme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme kečup, víno a citronovou šťávu. Dusíme tak dlouho, až se odpaří všechna tekutina.
  • 3
    Biftečky podáváme se smaženými hranolky nebo s dušenou rýží. Pokrm ozdobíme osmaženou cibulí a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.