Hovězí biftek s cibulovo-křenovou omáčkou

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná rajčata zabavená zrníček na jemno rozkrájíme a smícháme s rajčatovou šťávou, olivovým olejem, jemně nasekanou červenou cibulkou, strouhaným křenem, natrhanou petrželkou a černým mletým pepřem. Dobře promícháme, necháme asi hodinu odležet.
  • 2
    Mezi tím rozdrtíme zrnkový pepř, kterým obalíme předem připravené 4 porce osoleného hovězího bifteku, potřené zbylým olivovým olejem.
  • 3
    Maso položíme na gril a grilujeme z každé strany cca 5 minut, podle chuti a toho, jak má být biftek propečený. Hotové poléváme cibulovo-křenovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.