Hovězí burger s pažitkovým dipem

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté hovězí maso osolíme, opepříme a vytvarujeme burgery.
  • 2
    Nasekanou pažitku, zakysanou smetanu a sůl smícháme.
  • 3
    Maso a pita chleby lehce potřeme olejem a grilujeme cca 5 minut. Na každý chléb dáme rukolu, burger, plátek nakládané červené řepy a trochu dipu.
  • 4
    Posypeme pepřem a nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 25. 2. 2016
Hovězí burger s pažitkovým dipem
Naprosto luxusní lehká večeře,pokud si stejně jako já upečete pita chléb doma, vyjde pokrm na pár korun. Kombinace dipu ze zakysané smetany s červenou řepou je úžasná. Určitě doporučuji ostatním.
Anonymní uživatel
čt 25. 2. 2016
Hovězí burger s pažitkovým dipem
Naprosto luxusní lehká večeře,pokud si stejně jako já upečete pita chléb doma, vyjde pokrm na pár korun. Kombinace dipu ze zakysané smetany s červenou řepou je úžasná. Určitě doporučuji ostatním.