Hovězí burger s pažitkovým dipem
25 min.
Ingredience
- 50gramůRukola
- 500gramůHovězí maso mleté
- 200gramůChléb Pita
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej olivový
- 100gramůČervená řepa
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 4lžíceZakysaná smetana
- 2lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Mleté hovězí maso osolíme, opepříme a vytvarujeme burgery.
- 2Nasekanou pažitku, zakysanou smetanu a sůl smícháme.
- 3Maso a pita chleby lehce potřeme olejem a grilujeme cca 5 minut. Na každý chléb dáme rukolu, burger, plátek nakládané červené řepy a trochu dipu.
- 4Posypeme pepřem a nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 25. 2. 2016
Hovězí burger s pažitkovým dipem
Naprosto luxusní lehká večeře,pokud si stejně jako já upečete pita chléb doma, vyjde pokrm na pár korun. Kombinace dipu ze zakysané smetany s červenou řepou je úžasná. Určitě doporučuji ostatním.
Anonymní uživatel
čt 25. 2. 2016
Hovězí burger s pažitkovým dipem
Naprosto luxusní lehká večeře,pokud si stejně jako já upečete pita chléb doma, vyjde pokrm na pár korun. Kombinace dipu ze zakysané smetany s červenou řepou je úžasná. Určitě doporučuji ostatním.