Hovězí Burrito s fazolemi
30 min.
Ingredience
- 375gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej olivový
- 1stroužekČesnek
- 1kusChilli paprička
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 400gramůFazole červené sterilované
- 8kusůTortilla
- 4lžíceZakysaná smetana
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKmín celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
23 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
13 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
- 2Ve velké pánvi na rozehřátém oleji opékáme nudličky masa, rozdrcený česnek, nakrájenou chilli papričku a kmín za stálého míchání 5 minut. Přidáme rajčata a vše povaříme 8-10 minut. Nakonec přidáme propláchnuté, okapané fazole a směs jen prohřejeme, případně dochutíme.
- 3Hotovou horkou směs rozdělíme na jednotlivé tortilly, které stočíme. Podáváme přelité zakysanou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pandala
po 20. 1. 2014
mnam
Anonymní uživatel
so 8. 10. 2016
Hovězí Burrito s fazolemi
Děláte si srandu? Tak odpornou přípravu burita jsem ještě neviděla.