Hovězí carpaccio

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
320 mg
Cukr
374 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olejem potřeme kus pergamenového papíru a posypeme špetkou soli a pepře.
  • 2
    Položíme na něj 4 hovězí plátky, přikryjeme je dalším pergamenovým papírem potřeným olejem a maso naklepeme, aby se velikost zdvojnásobila.
  • 3
    Provedeme to se všemi plátky.
  • 4
    Před podáváním necháme plátky odležet v lednici.
  • 5
    Doprostřed talíře položíme lístky rokety, kolem vyrovnáme hovězí plátky a pokapeme octem balsamico a olivovým olejem.
  • 6
    Podáváme se sýrem pecorino a s pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.