Hovězí filé v ústřicové omáčce

23 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme 2 lžíce oleje, lžičku soli, pepř, sojovou omáčku, rýžové víno a škrob rozmíchaný ve vodě.
  • 2
    Maso nakrájíme na tenké, asi 5 cm dlouhé proužky, které marinujeme v připravené omáčce.
  • 3
    Cibulky očistíme a nakrájíme na 3 cm dlouhé kousky. Česnek oloupeme a nasekáme. Chilli papričku očistíme a nasekáme.
  • 4
    Pánev wok rozpálíme, vlijeme 3 lžíce oleje, přidáme česnek, cibuli, papričku a vše promícháme. Přidáme nakrájené maso, asi minutu ho opékáme, vyjmeme a necháme v teple.
  • 5
    Do pánve dáme zbytek oleje, přidáme klíčky z fazolí mungo a za stálého míchání několik minut restujeme. Pak znovu přidáme maso, sůl, pepř a ústřicovou omáčku. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.