Hovězí guláš maďarský

120 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
18 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme dozlatova.
  • 2
    Přidáme hovězí maso pokrájené na kostičky, osolíme, opepříme, promícháme a hrnec zakryjeme. Jakmile maso pustí šťávu, hrnec odkryjeme a občas promícháme.
  • 3
    Až se šťáva odpaří a zbude v hrnci jen maso a tuk, zasypeme mletou paprikou, zaprášíme moukou, necháme trochu orestovat a podlijeme horkou vodou. Nyní přidáme oloupaná a jadérek zbavená rajčata a prolisovaný česnek. Hrnec částečně zakryjeme a na mírném ohni vaříme hodinu a půl.
  • 4
    Podáváme s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.