Hovězí guláš po maďarsku

135 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme maso a rozkrájíme je na kostky asi 3 krát 3 centimetry. Pokrájené maso osolíme a opepříme.
  • 2
    Oloupeme cibuli a pokrájíme ji na plátky. Bramboru oškrábeme a pokrájíme na kostičky.
  • 3
    V kastrolu rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibuli. Pak přisypeme kostky masa a opečeme je. Přidáme na maso sladkou i pálivou papriku, kmín, nadrobno nasekanou feferonku, kostky brambor a rajčatový protlak. Krátce podusíme a přilijeme masový vývar. Počkáme, dokud nepřijde k varu. Ztlumíme teplotu a 90 minut dusíme, občas promícháme.
  • 4
    Hotový guláš rozdělíme na talíře a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.