Hovězí guláš s česnekem a pivem
150 min.
Ingredience
- 1,2kilogramyHovězí kližka
- 900gramůCibule
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 400mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 300mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 2lžícePaprika mletá sladká
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 2špetkyPepř černý mletý
- 10stroužkůČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
649 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
35 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky, cibuli jemně nakrájíme, česnek utřeme se špetkou soli.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme.
- 3Poté přisypeme sladkou i pálivou papriku, zbylou sůl, pepř, promícháme, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Před koncem varu přidáme česnek a dovaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 5. 10. 2015
Hovězí guláš s česnekem a pivem
Hovězí guláš s česnekem a pivem si určitě uvařte, pokud máte velký hlad a přitom chuť na něco masového. Zasytí vás a pohladí po jazyku. Vaše chuťové buňky budou totiž blahem bez sebe.