Hovězí guláš s česnekem a pivem

150 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
649 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
35 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, cibuli jemně nakrájíme, česnek utřeme se špetkou soli.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme.
  • 3
    Poté přisypeme sladkou i pálivou papriku, zbylou sůl, pepř, promícháme, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Před koncem varu přidáme česnek a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 5. 10. 2015
Hovězí guláš s česnekem a pivem
Hovězí guláš s česnekem a pivem si určitě uvařte, pokud máte velký hlad a přitom chuť na něco masového. Zasytí vás a pohladí po jazyku. Vaše chuťové buňky budou totiž blahem bez sebe.