Hovězí guláš s fazolemi

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
15 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
830 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnuté fazole namočíme do studené vody a necháme stát do druhého dne. Potom je v téže vodě povaříme do poloměkka. Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme nasucho v pánvi. Podlijeme vodou, chvíli povaříme a přidáme k fazolím. V kastrole na rozehřátém oleji zvolna smažíme oloupanou, nasekanou cibuli a česnek. Opepříme, přidáme rajčatový protlak a fazole s masem. Když fazole změknou, přelijeme je lžičkou tuku s rozpuštěnou paprikou a dál nevaříme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.