Hovězí guláš s hráškem

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm osmažíme do světležluta.
  • 2
    Maso očistíme, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli a zprudka opečeme. Opečené maso zaprášíme paprikou, promícháme, přidáme ostatní koření, osolíme a podlijeme. Dusíme do měkka. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, podlijeme a povaříme.
  • 3
    Do hotového guláše přidáme 250 g sterilovaného hrášku anebo podušeného čerstvého či zmrazeného hrášku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.